Spectaculaire jeugddienst The Waterfall

Op zondagavond 5 oktober a.s. organiseert The Waterfall in Sporthal West weer een spectaculaire jeugddienst van 19.00 – 21.00 uur. De spreker van de avond is Gijs-Peter Kuijpers uit Coevorden. Hij zal stilstaan bij het thema Hot & Spicy. Het belooft weer een fantastische avond te worden met veel zang en muziek.

Tijdens de jeugddienst zal bekend worden gemaakt dat er een deelnemer van de grote Zip Your Lip-actie die The Waterfall in maart j.l. organiseerde, in oktober naar Ethiopië gaat. Daar zullen de projecten van World Vision bezocht worden.

De 15–jarige Veenendaalse Alice van de Bovenkamp zal samen met nog een vijftal deelnemers een week lang met jongeren optrekken die dagelijks leven met de gevolgen van hiv en aids. Alice wordt begeleidt door Bram van Dijk, bandleider van The Waterfall en zanger van de band Stonewashed.

Op 11 oktober vertrekken zij met World Vision (een van de grootste particuliere ontwikkelingsorganisaties ter wereld) voor een week naar Ethiopië. Daar bezoeken zij samen met hun zes begeleiders hiv- en aidsprojecten. Bovendien gaan ze in gesprek met leeftijdsgenoten. Hoe is het bijvoorbeeld om te leven met de gevolgen van hiv en aids? Bewustwording van de gevolgen van hiv en aids in Afrika, maar ook de preventie daarvan, en wat zij hier concreet in Nederland aan kunnen doen is het doel van de reis. In Ethiopië heerst op dit moment een grote hongersnood. De jongeren zullen ook hierbij stilstaan en kijken wat World Vision daaraan doet.

Kijk voor meer informatie over de dienst op 5 oktober en het reisverslag naar Ethiopië op: www.thewaterfall.nl

10-09-2008
Jongeren
https://www.thewaterfall.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies