Talentenjacht De Betteld: Talent voor de Koning

Tientallen jongeren hebben deze zomer meegedaan met ‘Talent voor de Koning’ op camping De Betteld. Op 12 oktober is de finale, en jouw stem telt mee! Stem alvast op het internet op jouw favoriet.

Tientallen jongeren hebben deze zomer meegedaan met ‘Talent voor de Koning’ en wekelijks heeft een professionele jury samen met de zaal twee winnaars uitgekozen. De winnaars mochten of die zondag optreden tijdens de gezinsdienst, of de jeugddienst. Duizenden gasten hebben van deze vaak jonge talenten mogen genieten.

Op zondag 12 oktober om 19.00 uur zijn alle winnaars uitgenodigd voor de spetterende finale. Iedereen is tijdens deze eerste dag van de herfstvakantie van harte uitgenodigd om van deze optredens te genieten.

Ga nu naar https://www.betteld.nl/jeugd/talent/ om nu al je keuze te maken voor de artiest die jij vindt dat moet winnen. De stemmen op het internet tellen voor 1/3 mee voor de einduitslag. De optredens kun je via YouTube bekijken.

De talenten zijn:

Thomas Dekker is 18 jaar en gaat naar een huisgemeente in Rotterdam. Thomas doet op dit moment de Lerarenopleiding Frans. Toen Thomas 6 jaar was begon hij met algemene muziekontwikkeling en koos op 8-jarige leeftijd voor piano….

Alie Kottier met “Flower song”

Op de Betteld heb ik een week meegezongen in de aanbiddingband en tijdens de donderdagse jeugdavond heb ik een eigen nummer gezongen. Ik bleek de winnares van de avond te zijn! Ik wist niet eens dat ik deel uit maakte van een wedstrijd!!

Rebecca Robbers gaat naar Evangelische Gemeente Emmen en zit in het 4e jaar van het T&D Carmel College. Rebecca: ,,Ik begon met zingen toen ik 10 was en vond het leuk en vorig jaar heb ik 4 liedjes geschreven.’’

“De Rietzangers” zijn een zingend gezin uit Zuidhorn, Groningen.

Ze zijn christen en willen met hun gospels en spirituals de blijde boodschap van Jezus vertellen. Zo zingen ze veel in kerkdiensten, vieringen en als gast bij andere koren.

Wianne Haertlein met “Story”

Eline van Dijk met Lord I proclaim You now. “De Betteld is geweldig omdat Gods liefde centraal staat. Dat kan je ook door mensen heen zien. Ik had op De Betteld een soort thuisgevoel. Ik kon helemaal mezelf zijn. Ik ervaar dat God daar met kracht werkt door mensen heen.”

Hannah en Leonie met “None but Jesus. Hannah: “Ik ging met plezier naar de praisediensten en op een donderdagavond kwam ik ook bij de jeugdavond terecht. Hier zong ik samen met een andere bekende van de camping een liedje en leerde Leonie kennen. Samen konden we het goed vinden, en we merkten dat we samen nog twee andere passies deelden; God en zingen.”

Joel is 17 jaar en woont samen met zijn ouders, broertje Fabiyan en zusje Sophia. ’s Zondags bezoekt hij de Gemeente de Haven in Wijk bij Duurstede. Joels talent is beatboxen.

Christian Verwoerd is 19 jaar en woont in het hele gezellige dorpje Nieuw-Lekkerland in de buurt van Rotterdam. Hij is daar lid van een Messiaanse Gemeente die op zaterdag samenkomen. Christian zit in Rotterdam op school en doet daar de opleiding HBO stedenbouwkunde.

Leonie Boertien is 18 jaar en woont in Emmen. Ze doet nu de opleiding Sociaal agogisch werk en zit in het 2e jaar. Daarnaast zingt ze heel graag! Al toen ze klein was is ze hiermee op school en in de kerk begonnen.

05-10-2008
Muziek
https://www.betteld.nl/jeugd/talent

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies