Strijd tegen armoede terwijl je winkelt op internet

Vanaf vandaag is het mogelijk om Tear te steunen met aankopen op internet. Voor ieder artikel dat je koopt geeft de winkel een donatie aan het goede doel dat jij wilt steunen. Tear heeft zich aangesloten bij ‘Een goede zaak’. Dit internationale initiatief maakt het mensen mogelijk om een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld door te doen wat ze eigenlijk toch al doen: artikelen kopen via internet. Duizenden winkels doen mee.

Of je nu een boek koopt op Amazon.com, een vliegticket bij de KLM of een veilingartikel op eBay, het werk van Tear kan in het vervolg meeprofiteren. Het enige wat je hoeft te doen is het kleine softwareprogramma Aidmaker downloaden op je computer. AidMaker is gratis, eenvoudig te installeren en brengt geen spyware of virussen met zich mee!

Steun Tear terwijl je winkelt op internet

Door aankopen te doen op internet kun je Tear steunen – zonder dat het je één extra cent kost! Dat is mogelijk dankzij het initiatief EenGoedeZaak.nl

Het enige wat je moet doen is het kleine softwareprogramma AidMaker installeren op je computer. Zodra je een aankoop doet bij een van de aangesloten bedrijven, doneert de winkel automatisch geld aan Tear. Duizenden online winkels doen mee.

Zo gemakkelijk werkt het:

1. Download Aidmaker – dat is gratis en anoniem.

2. Winkel op internet en je steunt automatisch het werk van Tear. Het programma geeft een melding als de door jouw gekozen winkel meedoet met EenGoedeZaak. Via Aidmaker kun je zelf volgen hoeveel je aan Tear gedoneerd hebt met je aankopen.

Meer dan 150.000 mensen hebben het programma al geïnstalleerd, maar ook jouw hulp is hard nodig. Dus download nu meteen het programma! Alvast hartelijk dank voor je steun.

Meer weten? Lees alle informatie op www.eengoedezaak.nl.

15-10-2008
Buitenland
https://www.tear.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies