Event over seks en relaties in Amsterdam

Aanstaande zondag 26 oktober een internationaal jongerenevent in Amsterdam over seks en relaties: Pure Joy.

De internationale jongerenbeweging Ware Liefde Wacht (True Love Waits) organiseert aanstaande zondagavond een jongerenbijeenkomst in Amsterdam. Het thema van de avond is Pure Joy (Update your life). Op een radicale en tegelijk frisse manier worden jongeren op deze avond toegerust op het gebied van seksualiteit en relaties. ‘Wachten’ is geen ‘moeten’, maar betekend een leven vol pure vreugde. Puur in de zin van 100% én puur in de betekenis van rein. Kortom, Pure Joy.

Sprekers op deze avond zijn de Amerikaanse jeugdevangelist Richard Ross en Michael Müller uit Duitsland. Ross stond in 1993 aan de wieg van de wereldijde beweging True Love Waits, een initiatief van jongeren om hun seksualiteit te bewaren voor binnen het huwelijk. Müller is verantwoordelijk voor de Europese activiteiten van Ware Liefde Wacht.

De avond wordt verder opgeluisterd door Scott Zacaroli, gitarist/zanger uit de New Yorkse Time Square Church en Rein, de huisschrijver van Ware Liefde Wacht. Diverse luchtige korte programma punten zorgen voor een afwisselend en avondvullend programma. De avond is geschikt voor jongeren en jeugdgroepen vanaf 13 jaar.

22-10-2008
Jongeren

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies