Feestelijk gospelconcert met The Young Christian Singers en Joy for People Gospel Choir

Feestelijk gospelconcert met The Young Christian Singers en Joy for People Gospel Choir. Op 1 november a.s. wordt in de Vrije Evangelische Gemeente te Leeuwarden een gospelconcert georganiseerd. Het concert is één van de feestelijke happeningen in het kader van het 150-jarig bestaan van de gemeenschap. Er mag iets gevierd worden wanneer je als gemeente al zo lang bestaat.

De jubileumcommissie heeft daarom ook maar liefst twee gospelkoren uitgenodigd, The Young Christian Singers uit Leeuwarden en Joy for People Gospel Choir uit Dokkum, om er een onvergetelijke avond van te maken voor jong en oud!

Het thema van deze avond is “Let’s Celebrate” en vieren dat kunnen beide koren.

Beide gospelkoren staan onder leiding van Wilco Kloosterman uit Leeuwarden. De koren hebben hun programma afgestemd op deze avond, ze zingen van black gospel tot prachtige ballads en van accapella tot pop. Samen met het publiek zullen zij er een spetterende en vooral feestelijke avond van maken. U wordt dan ook van harte uitgenodigd om bij dit concert aanwezig te zijn. De avond begint om 19.45 uur en de toegang is vrij.

Kijk voor meer informatie ook op www.theyoungchristiansingers.nl of www.joyforpeople.nl.

27-10-2008
Muziek
https://www.joyforpeople.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies