Halve finale GrootNieuwsRadio talentenjacht

Veenendaal – Maartje Nijkamp-Peters en Coen van den Heuvel hebben zich donderdagavond 13 november in de tweede voorronde van de GrootNieuwsRadio talentenjacht geplaatst voor de halve finale. Na een week in spanning te hebben gezeten, mocht ook een kandidaat uit de eerste voorronde, de in het Arabisch zingende Akram Shawki, de datum 4 december in zijn agenda blokkeren. Hij kreeg de meeste stemmen van de luisteraars van GrootNieuwsRadio.

Vaste juryleden Hans van Vuuren en Wilkin de Vlieger en gastjurylid Matthijn Buwalda, die ook een optreden verzorgde, kregen gisteren in The Shelter in Veenendaal weer een bont palet van gospeltalent gepresenteerd. Maartje Nijkamp-Peters, had volgens de jury een lekkere dynamiek in haar pianospel dat qua beleving goed past bij het liedje dat ze zong. In Coen van de Heuvel zag de jury bijna een kopie van de bekende Nederlandse gospelzanger Ralph van Manen. Zijn loepzuivere zang bracht Coen in de halve finale.

De gospelbands Till Seven en Kiezel maken ook kans om door te gaan. De komende week kunnen luisteraars weer tijdens kantooruren bellen naar 0909 123 1008 om hun stem uit te brengen. Aanstaande donderdag wordt duidelijk wie van deze twee deelnemers naar de halve finale mag. Dit wordt bekend gemaakt om 16.45 uur in het radioprogramma Zeg Het Maar op GrootNieuwsRadio 1008AM.

De eerste twee voorronden hebben duidelijk gemaakt dat er in Nederland veel gospeltalent is. Het publiek genoot ook donderdag weer volop van de muzikale prestaties. De volgende voorronde is aanstaande donderdag 20 november in The Shelter, Industrielaan 24 in Veenendaal. De bekende zanger en liedjesschrijver Gerald Troost is dan gastjurylid. Hij zal die avond ook een aantal nummers zingen.

De aanvang is 20.00 uur. Kaarten kosten € 7,50 en zijn te bestellen door te mailen naar studio@grootnieuwsradio.nl of te bellen naar 0909-1231008. Bij de kassa aan de zaal zijn ook kaarten te koop. Ze kosten dan € 10.

19-11-2008
Muziek
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies