Stevige gospelrock van Sacred Trust

Sacred Trust is een ambitieuze, nieuwe band die en stevige, maar ook melodieuze rocksound neerzet. Stevige gitaarrifs afgewisseld met knap soleerwerk, melodieuze zang, en interessant ritmewerk geven de band een geheel eigen karakter.

Naast het maken van muziek willen we door middel van de lyrics laten zien wat we in het leven belangrijk vinden. Geloof, hoop en liefde en alle dingen die je in het leven meemaakt, vormen de basis van de songs. Onze muziek staat in het teken van onze Schepper, God in de hemel, die het waard is om te ontvangen wat Hij verdient: eer en glorie! Hij is de enige rots waarop je houvast vind in het leven hier op aarde. ?Stand on the Rock!?

Vriendschap, passie, dromen en een muzikale klik waren de basis voor Dries Heij en Jaco Offermans om een band te vormen. Een dosis idealisme en een hoop inspiratie zorgden al snel voor een aantal songs. Er volgde een periode van 2 jaar, waarin gezocht werd naar een vaste bandformatie. In 2006 was de band zover dat een eerste demo kon worden gemaakt.

In de zomer van 2007 kwam de huidige formatie tot stand. In de eigen studio/oefenruimte is er hard gewerkt aan uitbreiding van het repertoire. Dit varieert van stevige agressieve stuwende rock tot rustige melodieuze rockballads.

Begin 2008 zijn we de studio ingedoken en is als vervolg op de 1e demo is er een 2e demo gemaakt. Op deze cd komt nog duidelijker de breedte van het repertoire alsmede de groei van de band naar voren. Ook is een videoclip in voorbereiding. Er zijn inmiddels voldoende eigen songs om een 1e cd in productie te kunnen brengen.

Daarnaast zijn er in het afgelopen jaar diverse optredens geweest in de regio Gouda, Rotterdam en Gorinchem en staan en er al nieuwe afspraken voor het komende jaar geplant. Er zijn contacten met de organisatie van Xnoizz Flevo Festival en diverse platenmaatschappijen.

Kijk op de website (www.sacredtrust.nl) en luister al vast naar de nummers van onze 2e demo.

25-11-2008
Muziek
https://www.sacredtrust.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies