Nieuwe samenwerking in Christelijke muziek

Vanaf deze maand werken de twee grootste management- en boekingskantoren voor Christelijke artiesten intensief samen. Just in Kees Productions (onder meer verantwoordelijk voor Kees Kraayenoord en Matthijn Buwalda) en Azur (met onder andere Reni en Elisa Krijgsman en worshipband InSalvation) zijn een intensieve samenwerking gestart.

Dat er weinig Christelijke, professionele management- en boekingskantoren zijn in Nederland is een feit. Dat twee organisaties op korte afstand van elkaar, individueel werkzaam zouden zijn, is dan ook niet logisch. “Samen zijn we sterker en zo wordt het werkgebied van de artiesten uitgebreid,” aldus Paul van Laar, initiatiefnemer van Azur. Dit vormde de belangrijkste motivatie voor de beide directies om elkaar op te zoeken. “Wij willen met elkaar artiesten helpen hun mogelijkheden te vergroten, onder meer door intensieve samenwerking met podia, kerken en organisaties in Nederland èn daarbuiten.”

Just in Kees Productions en Azur bundelen hun krachten op het terrein van concertorganisatie en boekingen. Willem Diepeveen, directeur van Just in Kees Productions zegt hierover: “Beide organisaties behouden hun eigen identiteit, maar we willen elkaar aanvullen en versterken. Zo verwachten we onder meer ons internationale werk flink uit te kunnen breiden.”

Om de samenwerking optimaal vorm te geven hebben beide organisaties intrek genomen in hetzelfde pand in Veenendaal. “We verwachten dat deze gezamenlijke huisvesting direct zal bijdragen aan een effectievere samenwerking. Dit geldt voor ons, maar ook voor onze artiesten en het netwerk daarachter. We hopen dat het kantoor een centrale en open plaats van ontmoeting zal zijn tussen artiesten en organisatoren.” aldus Diepeveen en van Laar.

Just in Kees Productions voert het management voor Kees Kraayenoord, Matthijn Buwalda, Ramon Plakke en André van Zijl. www.jikproductions.nl

Azur is als management- en boekingskantoor werkzaam voor Reni en Elisa, Come2Worship, InSalvation, Revolution, Forever Worship, Gilbert Thera, DJ Tony Foxx, Ernst van de Zaak, Joany Muskiet & More Gospel, Natasja Voordes, BigBand The Convocation, NewDay en DoubleG.

28-11-2008
Muziek
https://www.azurbooking.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies