Wie wordt de christelijke studieboekenwurm van 2008

Westerhaar – Lezen is van levensbelang vindt eigenaar Jan Kosters. Hij doet dit zelf dan ook zoveel mogelijk en hij wil zoveel mogelijk mensen uitnodigen tot het lezen van christelijke studieboeken. Dat Kosters van lezen houdt en mensen wil uitnodigen tot het lezen van de boeken die hij verkoopt blijkt uit het feit dat hij alle boeken leest. Afgelopen jaar heeft hij er rond de 380 gelezen. Met recht kan hij een echte studieboekenwurm genoemd worden.

Kosters wil het lezen van studieboeken promoten. Daarom zoekt hij de “Christelijke studieboekenwurm 2008”. Iedereen kan een e-mail sturen naar het Christelijke Boek met daarin zijn of haar nominatie én uiteraard een onderbouwing. Zou er iemand zijn die in de buurt komt van Jan Kosters?

Schroom niet om iemand te nomineren. “Ik hoop dat er veel Christelijke studieboekenwurmen zijn, en dat iemand deze titel met recht verdient” aldus Jan. Hij maakt de winnaar op 5 januari bekend. De winnaar krijgt naast een oorkonde ook een boekenbon t.w.v. 25 euro.

03-12-2008
Media
https://www.hetchristelijkeboek.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies