Thema-avonden Waarom laat God het toe?

Waarom is er zoveel ellende in de wereld? Waarom doet God niets aan mijn situatie? Is God niet almachtig? Met andere woorden: Waarom laat God het toe? ACC- Jouw kerk in Amersfoort geeft tijdens drie thema-avonden in februari 2009 antwoord op deze vragen.

ACC is van mening dat het tijd is voor echte antwoorden. En dan geen filosofische redenaties of moeilijke eindtijd-scenario’s, maar duidelijke en eenvoudige antwoorden op prangende vragen van de mensheid. Cursusleider is Gertjan Goldschmeding, voorganger van ACC. Zijn onderwijs is bewogen, praktisch, confronterend en levensveranderend. Vanuit zijn eigen levenservaringen – verloor zijn moeder op jonge leeftijd en overwon depressie – weet hij hoe hij mensen verder kan brengen.

De thema-avonden zijn vrij toegankelijk voor iedereen en vinden plaats op de donderdagavonden 5, 12 en 26 februari a.s. van 19.30 – 21.30 uur. De locatie is ACC aan de Natriumweg 6 (industrieterrein Isselt) te Amersfoort. Meer informatie is te vinden op www.jouwkerk.nl.

29-01-2009
Onderwijs
https://www.jouwkerk.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies