Gospelartiesten in actie voor kinderen in Afrika

Op 28 februari & 1 maart zal er een waanzinnig spektakel plaatsvinden in Veenendaal. We gaan namenlijk met heel veel kerken, scholen, The Waterfall, Stonewashed, Kees Kraayenoord, Ralph van Manen en vele anderen 24 uur niet eten!! Dit gaan we doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de kansarme kinderen in Afrika die werkelijk niets maar dan ook niets hebben.

Vele kinderen hebben geen ouders meer omdat deze overleden zijn aan de ziekte aids. Ze kunnen niet naar school, ze hebben geen eten, zijn verstoten uit hun community en leven vaak zonder hoop. Ik ben er in het najaar van 2008 geweest en het heeft dan ook diepe indruk op mij gemaakt. Ik heb letterlijk mensen dood zien gaan die voor oud vuil al jaren in een donker hoekje lagen omdat er niet voor hen gezorgd werd. Omdat ze verstoten waren omdat ze aids hebben terwijl ze hier vaak niets aan kunnen doen!! Laten we ze helpen!!

Maar Hoe!!??

Samen met World Vision, The Waterfall en vele kerken geven wij op zaterdag 28 februari het startschot voor de te gekke actie “Zip Your Lip”!! Dit betekent dat we vanaf dat moment 24 uur niet meer zullen eten. Dit samen met honderden jongeren uit Veenendaal en omstreken. We starten op zaterdagavond om 20:00 uur met een optreden van Ralph van Manen & Band. Ralph zal die avond een indrukwekkend optreden geven. Na dit optreden gaat iedereen gewoon lekker naar huis om met een heerlijk lege maag een nachtje te slapen.

Op zondagavond 1 maart zullen we de 24 uurs actie afsluiten tijdens The Waterfall. Deze jeugddienst waar zo’n 2000 jongelui op afkomen zal helemaal in het teken staan van Zip Your Lip. Kees Kraayenoord zal deze avond spreken en The Waterfall Band zal weer het worship gedeelte voor zijn rekening nemen.

Aanmelden voor Zip Your Lip

Ik hoop dat je mee wilt doen!! Hoe kun je jezelf aanmelden? Ga naar www.zipyourlip.nl . Je komt dan op de site van zip your lip. Onderaan vind je een oranje balk. Klik hier op “doe mee” en je komt op een nieuwe pagina. Klik nu links op het scherm op “aanmelden deelnemers”. Vul hier al je gegevens in!! Onder het kopje “School/Groep” vink je aan dat je met een groep mee wilt doen. Zoek hier de groep “The Waterfall” en meld je volledig aan!! Je bent dan actief deelnemer van onze zip actie!! Je kunt online al je gegevens bijhouden. Hoeveel geld je al hebt opgehaald en je foto toevoegen etc. Ook kunnen mensen jou via deze site sponsoren.

Als je niet wil zippen

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om alleen naar het concert van Ralph van Manen te komen. Ook als je geen zin hebt om 24 uur niet te eten. Niet zippers betalen voor de entree € 10,00. Ook deze opbrengsten zullen volledig ten goede komen aan het zip your lip gebeuren. The Waterfall op zondagavond is altijd al gratis toegang dus ook hier ben je van harte welkom als je niet gaat zippen!! Wel willen we op beide avonden een collecte houden. We hopen dan ook dat je de actie via de collecte wil ondersteunen!!

Samenvatting

zaterdag 28 februari

Ralph van Manen & Band

Locatie: The Shelter Industrielaan 24 Veenendaal

Aanvang: 20:00 uur

Entree Zippers: Gratis

Entree Niet Zippers: € 10,00

Collecte: Alle opbrengsten gaan naar Zip Your Lip!!

Let op: als je zipper bent dan is het belangrijk om je sponsorlijst mee te nemen!! Dit is gelijk je entreekaart!!

zondag 1 maart

The Waterfall

Spreker: Kees Kraayenoord

Locatie: Sporthal West Veenendaal

Aanvang: 19:00 uur

Entree Zippers: Gratis

Entree Niet Zippers: Gratis

Collecte: Alle opbrengsten gaan naar Zip Your Lip!!

08-02-2009
Muziek
https://www.zipyourlip.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies