Go4it Reizen voor christelijke éénoudergezinnen

De christelijke reisorganisatie Go4it begint komende zomer met vakanties voor éénoudergezinnen. Naar de verwachting van eigenaar Hans Eilander bestaat daaraan inmiddels ook in de kerkelijke wereld behoefte.

Voor ouders die er alleen voorstaan, is de vakantie vaak een lastig probleem. Het is een heel geregel om voor ouder èn kinderen een leuke vakantie te organiseren. Daarop speelt Go4it met het nieuwe reisaanbod in. Met vervoer, kant-en-klare bungalowtenten, een kinderclub voor kinderen van 4 tot 12, en sportieve activiteiten voor groot en klein ligt een avontuurlijke vakantie ook voor alleenstaande ouders zeker binnen de mogelijkheden.

Go4it begint met twee reizen; één naar de Ardennen en één naar Slovenië. Op beide bestemmingen kunnen de grote en kleine deelnemers kajakken, abseilen en klimmen, naast de ‘gewone’ activiteiten als wandelen en zwemmen. De reisbegeleiders ondernemen activiteiten met de kinderen apart, zodat de volwassenen even iets voor zichzelf kunnen doen, maar de ouders kunnen natuurlijk ook zelf met de kinderen op pad.

Volgens Hans Eilander bestaan dergelijke vakanties al in de niet-christelijke reiswereld. Hij ziet echter ook onder christenen het aantal éénoudergezinnen toenemen. Hij is bijzonder gemotiveerd om voor deze kinderen en hun ouders een leuke vakantie mogelijk te maken.

De christelijke identiteit van de reisorganisatie blijkt onder andere uit de kinderclub iedere ochtend, met een Bijbelverhaal en allerlei activiteiten, zoals bosspelletjes of een speurtocht. Voor de ouders is er ’s avonds een dagsluiting.

Meer informatie over de éénoudervakanties is te vinden op www.go4itreizen.nl. Boeken via internet is mogelijk

16-02-2009
Jongeren
https://www.go4it.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies