Veel media-aandacht voor cd Daan Kroeze

Het nieuwe album van Daan Kroeze is goed ontvangen. Daan heeft het zelfs druk gekregen met het geven van interviews op diverse radiostations. Zo was hij te horen op: RTVS Stadskanaal, Radio De Morgenster, Radio Emmen, Radio Ooststellingwerf (Odrie), Radio Westerwolde, Groot Nieuws Radio – Wim Pols, EO – praise op zaterdag (wordt zaterdag 7 maart uitgezonden) Groot Nieuws Radio – Evert ten Ham (24 maart – live)

Op 25 januari presenteerde Daan Kroeze samen met band de nieuwe cd Onverklaarbaar bewoond. In een stampvolle zaal in Stadskanaal kon men genieten van een bijzondere concert waarbij Daan werd ondersteund door een groep talentvolle muzikanten. Een van de hoogtepunten was het moment dat Daan samen met zijn dochters Minke en Sanne het nummer ‘U zorgt voor mij’ zong.

Tijdens deze avond werd het eerste exemplaar van de cd overhandigd aan Nico en Trijnie van Eijk die als zendelingen werkzaam zijn in Brazilië. Daan geeft de opbrengst van deze cd aan het zendingswerk van Nico en Trijnie. In Nederland is dit werk bekend als de EZB (Evangelische Zending Brazilië).

Aan dit Nederlandstalige cd heeft hij meer dan een jaar gewerkt. Een groep muzikanten en zangers heeft Daan ondersteund bij het maken van dit album. Originele Nederlandstalige gospels, vaak geschreven op basis van Bijbelteksten. Een gevarieerde plaat met warme vocalen en een heldere boodschap. Alle instrumenten zijn authentiek ingespeeld.

25-02-2009
Samenleving
https://www.daankroeze.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies