Martin brand presentator nieuw Radioprogramma

Vanaf komend weekend zal Martin elke zondagavond te horen zijn op Groot Nieuws Radio met een nieuw eigen programma: ‘De Discipel’. “Het leven met God is actief, uitdagend en iets van elke dag”, zegt Martin. “Onze Meester Jezus roept ons op om Hem te volgen in alle dingen en te leven. Het is de bedoeling dat wij een afspiegeling van Hem worden. Daar wil deze uitzending ook bij helpen. Ik hoop dat ik zelf ook als leerling zal groeien door dit programma te presenteren”

Mooie woorden, Jezus volgen, maar hoe doe je dat? Wat zegt de Bijbel over ons dagelijkse leven in 2009. Wat zijn de ervaringen van ‘andere leerlingen’? In deze uitzendingen gaan we elke week in op een ander onderwerp. De bijbel gaat open, we horen van elkaars ervaringen en draaien liedjes die aansluiten op het thema van de week. Enkele onderwerpen die langs zullen komen zijn: de discipel & de kosten, de discipel & uitgaan, de discipel & zijn woorden, de discipel & muziek, de discipel & seks, de discipel & vergeving, de discipel & de wereld, de discipel & roddel, de discipel & geld… etc De uitzending is online via www.grootnieuwsradio.nl te beluisteren en via AM 1008. Ook zullen achteraf uitzendingen op Martins eigen website te horen zijn.

Jij kan meewerken aan deze radio-uitzendingen! Het zou geweldig zijn als je jouw ervaringen en vragen, gedachten over de verschillende onderwerpen wil delen met andere luisteraars. Ook mag je een gospelnummer aanvragen dat volgens jou past bij het onderwerp van de week! Mail deze reacties/verzoeknummers maar naar martin@nl.om.org of reageer in het gastenboek of op hyves. Heb jij een onderwerp waar je graag meer over zou leren? Mail het gerust.

Eerste twee onderwerpen waar je op mag reageren, aanstaande vrijdag wordt de eerste uitzending opgenomen…

1. De discipel en Bekering

Wat is het nou eigenlijk? Bekering… Jezus in je hart vragen… Opnieuw geboren worden… Jezus aannemen… Hoe is bekering in jouw leven geweest? Is bekering iets heftigs en eenmaligs? Hoe en wanneer weet je zeker dat je echt christen bent? Wat is wedergeboorte, heb jij het zelf meegemaakt?

WELKE NUMMERS ZOU JIJ IN DEZE UITZENDING WILLEN HOREN

2. De discipel en Kosten berekenen.

Jezus zegt dat we de kosten moeten berekenen van discipel zijn. Wat bedoelt hij daarmee? Wat zijn jouw ervaringen? Heb jij kosten moeten betalen voor je keuze om christen te zijn. Wat waren die? Waarom moeten we de kosten berekenen? Zijn er ‘kleine lettertjes’ in de uitnodiging van Jezus?

WELKE NUMMERS ZOU JIJ IN DEZE UITZENDING WILLEN HOREN

06-03-2009
Samenleving
https://www.martinbrand.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies