De EO-Jongerendag komt eraan

De 35ste EO-Jongerendag heeft voor jou gave muziek en inspirerende sprekers in petto. Zoals je van een EO-Jongerendag mag verwachten dus. Voor als je het gemist hebt: de artiesten die komen zijn David Crowder Band, Jeremy Camp en Michael W. Smith. Wie er komt spreken blijft nog even een verrassing.

Anders dan andere jaren is dat het programma ‘s middags en ‘s avonds is (van 13.00 – 21.00 uur), maar dat is lang niet de enige verandering. Wij zorgen er namelijk voor dat jij de EO-Jongerendag gedeeltelijk zelf in kunt vullen! Tijdens het buitenprogramma zijn er namelijk verschillende dingen voor jou te doen.

Wanneer het middagprogramma in het stadion voorbij is, gaat de dag buiten verder. Er staan buiten verschillende tenten die in het teken staan van humor, seminars en discussie. Ook zijn er verschillende eetgelegenheden zodat jij een lekkere maaltijd naar binnen kunt werken. Je hebt tenslotte nog een hele avond voor de boeg! Natuurlijk is er buiten het Xnoizz Podium en een uitgebreide markt met genoeg activiteiten. En mocht je het buiten wel gezien hebben, dan is er in het stadion ook nog wat te beleven. Kortom: genoeg te kiezen.

Nadat jij je eigen weg bent gegaan en je maaltijd achter de kiezen hebt, duiken we met z’n allen weer het stadion in om de rest van de dag mee te maken. Hierin zitten gegarandeerd mooie verhalen, goeie aanbidding en vette muziek.

Nieuwsgierig geworden naar meer? Tot 13 juni houden wij jou op deze website op de hoogte van het laatste nieuws. Alles wat jij weten moet, van artiesten tot buslijsten vind je hier. En na die tijd kun jij natuurlijk nagenieten met foto’s, filmpjes en verhalen.

24-03-2009
Jongeren
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies