Nieuw op GrootNieuwsRadio: De Discipel

Martin Brand, spreker/zanger/schrijver, maakt sinds kort het programma De Discipel voor GrootNieuwsRadio. In een uitzending van een uur boordevol interviews en muziek belicht Martin de praktische kant van het volgen van Jezus.

Het maken van een radioprogramma is een nieuwe uitdaging voor Martin Brand die nu 5 jaar werkzaam is bij de internationale zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie. De 28-jarige zanger is op zondagavond van 19:00 tot 20:00 uur te horen op GrootNieuwsRadio. Met prikkelende interviewtjes, een korte bijbelstudie en reacties van discipelen van allerlei pluimage moet het programma aanzetten tot actie in het dagelijks volgen van Jezus. In iedere uitzending staat weer een ander herkenbaar onderwerp rond discipelschap centraal bijvoorbeeld de discipel en geld, discipel en lust, discipel en vriendschap. Natuurlijk wordt ook veel muziek gedraaid. De Discipel wordt op dinsdag herhaald van 21:00 tot 22:00 uur.

Martin Brand volgde de theaterschool in Zwolle en kwam tijdens deze opleiding tot een stormachtige bekering. Hij besloot vanaf dat moment zijn talenten in dienst te stellen van het evangelie. Het gaat hem om het delen van zijn eigen ervaring met leeftijdgenoten maar dat niet alleen, ook ouderen genieten van zijn programma. Naast veel optredens en spreekbeurten door het hele land heeft Martin inmiddels drie Nederlandstalig albums opgenomen. Het laatste album ‘Eerlijk gezegd’ kwam vorig jaar op de markt. Volgende week komt zijn nieuwste cd uit; dit keer een Engelstalig album getiteld ‘For the long run’. Zie ook www.martinbrand.nu.

GrootNieuwsRadio zendt 24 uur per dag een christelijk geluid uit. Te ontvangen in heel Nederland (en Belgie) via de middengolf 1008 AM en wereldwijd via internet www.grootnieuwsradio.nl Op de website wordt iedere keer het onderwerp voor de uitzending van ‘De Discipel’ vermeld.

27-03-2009
Samenleving
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies