Nieuw album Martin Brand

Vandaag is de nieuwe cd van Martin Brand verschenen. Een Engelstalig album dit keer. Martin trekt als spreker en zanger door Nederland, waarbij hij veel mensen aansteekt met zijn enthousiasme voor God. Honderden spreekbeurten en concerten heeft hij de afgelopen vier jaren gegeven, nagenoeg ieder weekend is hij op stap.

Na drie Nederlandstalige cd’s verrast Martin Brand ons dit voorjaar met een compleet Engelstalig album. Martin: ‘Ik werk nu vijf jaar bij de zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie. Wij werken in 106 landen en er komen regelmatig uitnodigingen en kansen om te spreken en te zingen in het buitenland. Daarom heb ik zestien liedjes van mijn drie cd’s in het Engels vertaald. Een collega-zanger uit Amerika heeft me daar geweldig bij geholpen. Ik ben opgetogen over de mogelijkheden om nu onze muziek aan een veel breder publiek te kunnen aanbieden! Het is mijn gebed dat deze cd door God gebruikt zal gaan worden.’

Martin Brand trekt als spreker en zanger door Nederland, waarbij hij veel mensen aansteekt met zijn enthousiasme voor God. Honderden spreekbeurten en concerten heeft hij de afgelopen vier jaren gegeven, nagenoeg ieder weekend is hij op stap. Martin staat in vuur en vlam voor God. Bezoek ook eens een concert van Martin! Check zijn website!

03-04-2009
Muziek
https://www.martinbrand.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies