Nieuw magazine voor bijbelstudie

‘Het jongste blad van Nederland’, schrijft Peter van Beugen in het voorwoord van het vandaag verschenen nieuwe magazine Focus op de Bijbel. Het fraai opgemaakte blad is gericht op het stimuleren van bijbelstudie, het bijdragen aan persoonlijke geestelijke groei en het dienen in de opbouw van Gods gemeente.

Het nieuwe blad wil bijbelgetrouwe gelovigen bij elkaar brengen. Focus is goed leesbaar, dit eerste nummer lijkt een uitstekend begin. Of er voor de doelgroep voldoende draagvlak is voor een dergelijk blad, zal de toekomst moeten uitwijzen. Een jaar geleden stopte uitgeverij Medema met het vergelijkbare blad Bode omdat er te weinig abonnees waren. Medema startte daarna met het blad Bodem. Het nieuwe blad Focus legt wel duidelijk andere accepten dan de Bode en Bodem. Focus is meer gericht op studie en geloofsopbouw en wil vooral de Bijbel zelf laten spreken.

In de redactie van Focus zitten o.a. Peter van Beugen, Karel Remmelink, Arie Slingerland, Jaap Vergouwe, Gerard Hoddenbagh, Gerard Kramer, Philip Nunn en Kris Tavenier.

Het blad zal tweemaandelijks verschijnen en heeft geen winstoogmerk. Een jaarabonnement kost slechts 19 euro.

Binnenkort zal ook een speciale website geopend worden www.focusopdebijbel.org.

08-05-2009
Samenleving
https://www.focusopdebijbel.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies