Eindvoorstelling HQ School voor bijbel en kunst

Mensen houden van controle! Dat kan, anno 2009, toch wel met een uitroepteken geschreven worden. Controle in de huizenmarkt, controle in de supermarkt, controle in relaties, controle op de werkvloer, controle in de sport, noem het maar op. Vooral de controle binnen relaties vinden we als HQ School een interessant gegeven.

Mensen willen graag op elkaar lijken en trekken mede daardoor naar elkaar toe. Een beetje van alles hetzelfde, en vooral niet teveel verschillen, geeft veiligheid en niet te vergeten, eenheid! Als iedereen hetzelfde is en er niemand anders is of durft te zijn, is er controle. Maar waar ligt de grens?

Matchness is een hypermodern bedrijf gevestigd in een alledaags loungecafé. Matchness zoekt, Matchness vindt, Matchness stelt voor en Matchness verbindt. Zoek je een geschikte collega, een beste vriend of jouw grote liefde? Matchness matcht met 100 % slagingsgarantie! De medewerkers functioneren op de toppen van hun kunnen tot de eerste klacht binnenkomt…

‘Matchness: Catch your perfect match’

Heb je je voorgenomen eens wat vaker naar theater te gaan en komt het er maar niet van? Nieuwsgierig geworden na het lezen van bovenstaande tekst? Benieuwd waar de HQ School tot in staat is? Dan moet je zeker langs komen!

De normale kosten voor een kaartje zijn € 12,50 per stuk, maar let op: Kom je de voorstelling bezoeken met een groep van 15 mensen? Dan kost een kaartje slechts

€ 10,- per stuk! Voor jeugdgroepen zijn we ook in het bezit van verwerkingsmateriaal. Wil je op een jeugdavond na de voorstelling over de voorstelling doorpraten? Dan kan dat zeker met dit materiaal. Reserveren? Doe het vandaag nog!

12-06-2009
Jongeren
https://www.hqschool.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies