Online testje voor studenten

ROC Menso Alting, een gereformeerde MBO, heeft een speciale test ontwikkeld voor nieuwe studenten.

Via de website www.checkmensoalting.nl kun je snel ontdekken of het ROC Menso Alting past bij je wensen.

Menso Alting heeft vestigingen in Groningen en Zwolle. Ze verzorgen opleidingen in de sectoren Economie, Gezondheidszorg en Onderwijs & Welzijn.

De school heeft oog voor jouw talenten en mogelijkheden en helpt je een beroep uit te oefenen vanuit een christelijke levensvisie.

Open Huis op landelijke MBO dag 10 oktober.

Ontdek het beroepsonderwijs, ontdek ROC Menso Alting

Op zaterdag 10 oktober is de landelijke MBO-dag. In heel Nederland zetten scholen voor MBO hun deuren open, in het kader van de manifestatie ‘Ontdek het beroepsonderwijs’. Ook ROC Menso Alting in Zwolle doet hieraan mee met een Open Huis van 10.00 – 14.00 uur.

Studenten verzorgen rondleidingen op deze locatie. Te zien zijn de werkruimtes van alle opleidingen in de branches Gezondheidszorg, Economie en Welzijn.

Docenten en studenten gaan graag het gesprek aan om duidelijk te maken waarin de kracht ligt van ROC Menso Alting: kleinschaligheid en persoonlijke aandacht en een positieve christelijke identiteit.

Een gedeelte van het programma wordt georganiseerd in een samenwerking tussen de vijf Zwolse scholen voor MBO: Landstede, Deltion, De Groene Welle, Cibap en ROC Menso Alting. Zij bieden B&W van Zwolle en omliggende plaatsen een tour aan langs hun locaties, waarbij studenten van ROC Menso Alting zullen deelnemen aan een forumdiscussie.

De landelijke mbo dag maakt deel uit van de 6-Daagse Beroepsonderwijs die van 9 tot en met 15 oktober wordt gehouden.

28-09-2009
Onderwijs
https://www.checkmensoalting.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies