GrootNieuwsRadio maakt droomradio

GrootNieuwsRadio 1008 AM maakt donderdag 1 oktober één dag droomradio. Op deze dag laat het christelijk radiostation horen hoe ze in de toekomst zou kunnen klinken; met duopresentatie, live-optredens en zelfs iemand die komt koken in de studio

Voor één keer komt de bestaande programmering van GrootNieuwsRadio te vervallen. De bekende stemmen zijn er wel maar op andere tijden en in andere programma’s. “Voor één dag maken we onze droom waar. Donderdag laten we zien hoe volgend jaar de 1008 AM eruit kan zien,” aldus Klaas Quist, commercieel manager van GrootNieuwsRadio. “Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gepresenteerde programma’s, soms met duo presentatie. Daar gaat een enorme dynamiek vanuit die ongetwijfeld herkend zal worden door de luisteraars.”

Droomradio maakt onderdeel uit van de actie die GrootNieuwsRadio deze week houdt om meer donateurs aan zich te binden. Uit de reacties die GrootNieuwsRadio iedere dag van haar luisteraars ontvangt, blijkt wel dat GrootNieuwsRadio in vele harten een plaats heeft veroverd. Quist: “Maar ook uit de ruim vijfduizend donateurs die we inmiddels hebben. Zij helpen op een geweldige manier. Maar we hebben nog wel steeds een verschil tussen wat er maandelijks uitgaat en binnenkomt. Om zonder extra leningen 2010 in te gaan, hebben we nog eens vijfduizend donateurs nodig die ons maandelijks steunen met een bedrag van € 10,- per maand.”

De actieweek slaat aan. Inmiddels hebben ruim 170 mensen zich aangemeld als nieuwe donateur. Quist: “Een geweldig signaal. Luisteraars begrijpen dat we het alleen samen kunnen doen.”

GrootNieuwsRadio werkt nu met drie vaste presentatoren die vanwege personeelsgebrek ook nog vele andere taken op zich nemen als onderhouden van de website en technisch onderhoud van de zendmast. Een droom van deze presentatoren is om in hun programma te worden geassisteerd door een redacteur. Donderdag 1 oktober zult u horen hoe dat klinkt. Meer verschillende presentatoren in de ochtend is ook een droom die GrootNieuwsRadio zou willen realiseren. Door countryzanger Wim Pols die normaal op zaterdag te horen is met CountryTrail voor één keer Wens te laten presenteren hoort u hoe dat klinkt. Hans van Vuuren gaat voor één keer de Muziekmiddag presenteren in plaats van non-stop muziek te draaien. Ook is hij tussen 23.00 en 24.00 uur te horen met de ‘Muziekavond’ en ontvangt bands  in de studio. Luister ook om 19.00 uur naar het eenmalige praatprogramma ‘Ten Diepste’ gepresenteerd door Wilfred Hardeman. Evert ten Ham neemt voor één keer aan de andere kant van de microfoon plaats om te worden geïnterviewd over zijn droom: GrootNieuwsRadio: een honderd procent christelijk radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week het evangelie van Jezus Christus in de ether te brengt.

30-09-2009
Samenleving
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies