Getuige zijn

George Cutting, de schrijver van het boek ‘Veiligheid, zekerheid en vreugde’ fietste eens langs een landhuis in een rustig en stil dorpje in Norfolk. Opeens voelde hij dat hij moest roepen: ‘Zie, het Lam van God, dat de zonde van de wereld wegneemt’!

Hij riep deze woorden, zo hard hij maar kon. Even later voelde hij, dat hij het nog een keer moest roepen. Hij deed het en fietste door. Zes maanden later bezocht hij hetzelfde dorpje en ging van huis tot huis om het evangelie te brengen.

Zo kwam hij ook bij het bewuste landhuis. Hij vroeg aan de vrouw, die de deur opendeed, of ze behouden was. Zij antwoordde: ‘Ja, mijnheer, dat ben ik. Weet u wat er in mijn leven gebeurd is? Zes maanden geleden zat ik in de tuin. Ik was in grote zielennood en ik riep tot God.

Opeens hoorde ik een stem die riep: ‘Zie het lam van God, dat de zonde van de wereld wegneemt’! Ik vroeg aan God, of Hij dit nog een keer tegen me wilde zeggen en tot mijn verbazing deed Hij het ook. Dat was voor mij het moment om de Heer Jezus aan te nemen als mijn persoonlijke Heer en Heiland. Vanaf dat ogenblik is er een diepe rede in mijn hart gekomen.

11-10-2009
132

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies