Nieuwjaarsactie OM in Engeland

Van 27 december 2009 t/m 3 januari 2010 organiseert OM samen met gospelzanger Martin Brand een evangelisatieweek in Engeland.

Robin van Schuppen, deelnemer vorig jaar.: De week met Operatie Mobilisatie in Engeland is de meest indrukwekkende en leerzame week in mijn leven tot nu toe geweest!

Jongeren uit verschillende landen komen bij elkaar voor een week training, actie en fun.

Het OM-team werkt samen met een enthousiaste lokale kerk. Je zult leren hoe je je geloof kunt delen op verschillende manieren, ook praktisch. Deze actie is al jaren een onvergetelijke ervaring voor vele deelnemers geweest. Je zult vrienden maken en je eigen geloofsleven zal een flinke oppepper krijgen.

Nieuwjaarsactie: Joy in the City – 27 dec. 2009 tot 3 jan. 2010

Ons doel is het goede nieuws van Jezus delen met mensen in de Walsall buurt van Birmingham en Bridgnorth in Shropshire. We werken samen met de ‘Green Lane Baptist Church’ en de ‘People’s Hall Evangelical Church’. We willen mensen bereiken en onze teamleden helpen om hun geloof te delen. Begin het nieuwe jaar goed en ga met ons mee! Je zult in een internationaal team van OM-Engeland ‘Life Hope’ de kerken helpen. De kerken staan bekend als  vriendelijke en open. De gemeenten wil aanwezig zijn en iets betekenen voor de inwoners van de stad. Wij willen ze hoop bieden door de liefde van God en de boodschap van de bijbel uit te dragen.


Wat ga je doen?

Tijdens de week zijn er veel verschillende activiteiten:
• vakantieclub voor kinderen van 5-11 jaar oud
• voetballen met tieners 
• deur-aan-deur mensen uitnodigen voor een event
• gebedswandeling 
• bonte avond 
• het nieuwe jaar inluiden met een middernacht gezinsdienst
• en nog meer….


Wie kunnen meedoen?

Christenen vanaf 16 jaar oud zijn welkom. Er wordt verwacht dat deelnemers zich in het Engels aardig verstaanbaar kunnen maken. Ervaring met evangeliseren is niet belangrijk. Alle teamleden krijgen training van OM. Ook voor jeugd groepen is deze actie zeer geschikt.

 

Wat kost de actie?

Deelnemen aan Joy in the City kost 490 euro. Dit is inclusief de vlucht, vervoer naar en van het OM-team, de training, eten en accommodatie.

19-11-2009
Buitenland
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies