Shelter steunt zoektocht naar spiritualiteit

AMSTERDAM – Vanaf november biedt de Shelter City, een van de twee christelijke jeugdhotels in hartje Amsterdam, onderdak aan ‘seekers’ in het zogenaamde ‘seekershostel’.

Door middel van een spiritueel programma, wil de Shelter gasten ondersteuning bieden in hun zoektocht naar spiritualiteit. Deze week wordt in de Shelter City de aftrap voor het nieuwe programma gegeven tijdens de ‘Seekers conference’.

Thema van de Seekers conference is ‘Body, soul and Spirit’. Deelnemers gaan gedurende een midweek op zoek naar antwoorden op vragen als: wat is het doel van het leven, waar ga ik heen na dit leven en hoe krijgt ik innerlijke rust. Het programma bestaat uit verschillende lessen, coaching, groepsgesprekken en dagelijkse meditatie op verschillende spirituele locaties in Amsterdam.

“In deze tijd zijn veel mensen op zoek naar spiritualiteit. Kloosters hebben zelfs wachtlijsten voor hun bezinningsweekends.””, vertelt Jacob Kops, manager van de Shelters. “”Dit bracht ons op het idee het seekers-programma te starten. We willen seekers laten ontdekken hoe ze hun geest kunnen ‘connecten’ met de Geest van God, zodat ze innerlijke rust kunnen ervaren.”” De Seekers conference is voor iedereen toegankelijk

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies