Actie voor kinderen met een beperking in ontwikkelingslanden

Wereldwijd leven miljoenen kinderen in onrechtvaardige situaties. Vooral kinderen met een handicap. Red een Kind wil deze kinderen een kans geven op een betere toekomst. 97 Kinderen zijn nog opzoek naar een sponsor.

Kinderen met een beperking in ontwikkelingslanden zijn écht gehandicapt. Vaak worden kinderen weggestopt, uit schaamte of onwetendheid. Ze slijten hun dagen in isolement.

In India steunt Red een Kind vijf Kanjer-projecten voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap. Honderden kinderen krijgen via deze weg zorg op maat. Kinderen die er stuk voor stuk mogen zijn! Voor € 40,- per maand maakt u zorg op maat en goed onderwijs mogelijk.

In het programma SponsorKanjer ondersteunt u kinderen met een handicap. De kinderen krijgen toegang tot basisvoorzieningen zoals onderdak, voedsel, onderwijs, kleding en medische zorg. Daarnaast geloven wij dat elk kind het recht heeft om zich te ontwikkelen met zijn of haar unieke gaven en mogelijkheden. Naast individuele zorg aan kinderen wordt er daarom gewerkt aan actieve deelname van jongeren met een beperking in de maatschappij en aan het wegnemen van hindernissen die deze deelname belemmeren.

Red een Kind werkt samen met christelijke partnerorganisaties. Vanuit hun christelijke levensvisie begeleiden de medewerkers de kinderen. Zij kennen de cultuur waarin het kind opgroeit.

De bijdrage voor het programma SponsorKanjer is € 40,- per maand. Red een Kind geeft de voorkeur aan betaling via een automatische incasso, omdat dit de minste kosten met zich meebrengt.

30-11-2009
Hulpverlening
https://www.redeenkind.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies