Conferentie voor 25 plussers

Stichting 25+ organiseert van vrijdag 19 tot en met zondag 21 maart een Voorjaarsconferentie voor 25+´ers. Het weekend wordt gehouden op conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Spreker is o.a. Daniel de Wolf (foto).

Op het programma staan verschillende sprekers, creatieve en sportieve workshops, boeiende seminars en late night praise.

Het thema is ´Wat doe jij nou?´ In dit korte zinnetje kan op verschillende woorden de nadruk worden gelegd. Het zet mensen stil bij wat ze doen. Jacobus schrijft dat geloof en werken (doen) bij elkaar horen, en megakerkleider Rick Warren zei eens: ´Je gelooft dat deel van de Bijbel dat je doet´. Hier wordt dit weekend verder op ingegaan.

Dit weekend zijn drie bijzondere sprekers uitgenodigd; Daniël de Wolf, Arie de Rover en Anneke Companjen. Daniël is pionier, sprekers, schrijver van ´Jezus in de Millinx´ en ´Ontdekking van het Koninkrijk´, pastor en gemeentestichter. Arie is trainer, counselor en oprichter van een nieuw retraite- en bezinningscentrum. Anneke is schrijver van ´Vergeten Vrouwen´ en ´Zingen in de Nacht´ en spreker van Open Doors.

De organisatie roept mensen op naar dit weekend te komen. ,,Kom om elkaar en God te ontmoeten, in de drukte stil te staan, tot rust te komen en geïnspireerd te worden. Het is fijn om met mensen uit allerlei kerken samen te komen en te ervaren dat kerkmuren wegvallen´´.

Doelgroep voor dit weekend zijn 25+´ers. Kosten voor het weekend zijn vanaf € 110,00 per persoon. Meer informatie kan worden gevonden op www.betteld.nl of www.25-plus.nl. Via deze laatste site kun je je na registratie voor dit weekend opgeven.

21-01-2010
Onderwijs
https://www.25-plus.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies