Michael & Tonnie Dieleman presenteren nieuwe cd in Wezep

Muziek neemt in het leven van Michael & Tonnie Dieleman een centrale plaats in. Hun debuut-cd wordt gepresenteerd op zaterdagavond 27 februari in het dorpshuis in Wezep, Zuiderzeestraatweg 500. De avond wordt gepresenteerd door Wim Pols.

Michael & Tonnie Dieleman wonen met hun twee zoons in Wezep. Muziek neemt in hun leven een centrale plaats in. Beiden hebben ze een flinke muzikale bagage. Michael speelde als gitarist in de begeleidingsband van koren uit Oldebroek en Genemuiden. Hij leidde lofprijzings- en aanbiddingsdiensten in verschillende kerken en in 2008 maakt hij met duo Burst een CD.

Eigenlijk was Michael voorbestemd om boer te worden. Zijn adoptieouders hadden in de Noordoostpolder een boerderij en het plan was dat hij het bedrijf zou overnemen. Dat heeft hij een tijdje gedaan, maar de roep van de muziek was sterker. Hij ging werken op de gitarenafdeling van een muziekwinkel en deed ondertussen ook een opleiding tot pianostemmer.

Met ingang van 2010 is Michael een eigen bedrijf gestart, Bluesrocker Gitaarservice, dat zich specialiseert in verkoop, onderhoud en reparatie van gitaren.

Tonnie groeide op in Sneek in een gezin waar veel gezongen werd. Ze zong in het plaatselijke koor Dabar en ging daarna naar het koor Shalom in Tollebeek. Met het koor Reflection maakte ze een CD, waarop ze ook als soliste te horen is. Nu zingt ze in het koor El Shaddai in Wezep. Het zingen met Michael beperkte zich tot thuis en in de auto.

Diverse mensen hadden Michael & Tonnie al eerder aangeraden om samen te gaan optreden, maar pas in 2009 kregen ze het gevoel dat de Heer echt een muzikale bediening voor hen beiden had. Dit resulteerde begin 2010 in hun CD ‘Het leven’.

Michael & Tonnie kunnen een compleet programma verzorgen voor jongeren en ouderen. Ze treden op met de orkesttracks van hun CD als begeleiding, maar zingen ook met alleen de ondersteuning van Michael’s akoestische gitaar. Ze kunnen de volledige muzikale invulling van kerkdiensten verzorgen, waarbij ze naast hun eigen repertoire ook de begeleiding en leiding van de samenzang voor hun rekening nemen.

Daarnaast is hun programma heel geschikt voor huiskamerconcerten of optredens in kleine kring waarbij ze heel direct met het publiek communiceren.

Michael & Tonnie brengen een muzikaal getuigenis uit het leven gegrepen, dat je raakt.

19-02-2010
Muziek
https://www.michaelentonnie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies