Trouwen

Een mooie dag om te trouwen… Vandaag stappen Sjors en Jolie met elkaar in het huwelijksbootje. Samen met Jaap mag ik de muzikale omlijsting van de trouwdienst verzorgen. Erg leuk om te doen, het lijkt wel alsof we steeds vaker voor dit soort bijzondere diensten worden gevraagd. Gaaf hoor, best een eer vind ik, ik zie uit naar vanmiddag.

Vanavond spelen Jaap en ik samen op de feestelijke jubileumavond van de christengemeente in Purmerend. In deze gemeente zijn we de afgelopen jaren regelmatig te gast geweest. Mooie herinneringen heb ik daaraan, deze gemeente heeft ons regelmatig positief verrast. Door een kaart te sturen toen ik ziek was, door een maaltijd voor de hele buurt te organiseren en ons daarbij uit te nodigen, door een zangleider die een voorbeeld voor me was, door spontaan geld aan ons te geven om onze vrouwen een dagje mee uit te nemen toen we het niet zo breed hadden… Bijzondere dingen zijn dat. Een gemeente waarin ik de liefde van God proef. Vandaag vieren ze hun 25-jarig bestaan. Mooi dat we ook daar weer bij mogen zijn.

Leuk om jullie reacties op nieuwe liedjes te lezen… Bij deze weer een voorproefje… Van een nieuw lied waaraan Jaap en ik werken. Dit lied heet ‘Je weet niet meer precies…’ . Over mensen die ervaren dat ze ‘God kwijt zijn’ . Soms kunnen mensen tot dat besef komen. Maar zou God ons ook niet meer zien op momenten dat we Hem uit ons oog verliezen… Luister naar het begin van dit liedje in ontwikkeling…Het is nog niet af, maar de richting is duidelijk…Ik wil graag elke dag iets op mijn weblog gaan plaatsen. Leuk om jullie mee te nemen in ons leven. Gods zegen! Tot morgen…

19-03-2010
136
https://www.martinbrand.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies