Krant Uitdaging wordt magazine

Uitdaging is met ingang van deze maand vernieuwd. Er is gekozen voor een magazineformaat. “We zijn veranderd en tegelijkertijd zijn we niet veranderd””, aldus hoofdredacteur Ronald Koops in het vernieuwde aprilnummer dat volgende week dinsdag bij de abonnees verschijnt.

“”Veranderd is de vorm waarin wij de artikelen presenteren. Dat doen we vanaf nu in magazinevorm: acht keer per jaar in een fors magazine.””

Volgens de redactie komen artikelen beter tot hun recht in magazinevorm. “”Daarnaast biedt de nieuwe vorm meer overzicht: de korte nieuwsartikelen staan vooraan, de langere verhalen staan meer naar achteren, zoals de interviews, reportages, achtergronden en recensies van boeken, dvd’s of cd’s.””

De inhoud en toon van Uitdaging zijn onveranderd gebleven. “”Ook als nieuwsmagazine wil Uitdaging vanuit innerlijke betrokkenheid nieuws doorgeven vanuit de evangelische wereld. Dat blijven we doen, via korte nieuwsberichten en achtergrondverhalen. Met enthousiasme berichten we over mooie en goede ontwikkelingen in ons land, over wat God doet. Er zijn in christelijk Nederland natuurlijk ook moeilijke ontwikkelingen. Ook daar schrijven we over, maar dan wel met respect en betrokkenheid.””

Het vernieuwde aprilnummer is vanaf volgende week eenmalig gratis als e-magazine te lezen via www.uitdaging.nl

01-04-2010
Media
https://www.uitdaging.nl”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies