Feest in IJsselstein

Zaterdag 17 april zal in de Nieuw Testamentische Gemeente IJsselstein, waar Hans en Esther Tims voorgangers zijn, het startschot worden gegeven van de kerkelijke viering van 700 jaar IJsselstein.

In en rondom het gebouw De Startbaan zal het spetteren van activiteiten. Voor jongeren en ouderen zijn er gratis drankjes en de kinderen krijgen een kadootje. Er is een braderie, een creativiteitsmarkt, allerlei eetkraampjes met exotische hapjes, suikerspinnen en popcorn voor de kinderen, een luchtkussen om op te springen en nog veel meer.

De Nieuw Testamentische Gemeente heeft kosten noch moeite gespaard om deze dag een prachtig programma neer te zetten voor jong en oud.

Om 10.30 uur is er het Simon en Zo kindertheater met het programma “Koning en de Mug”, terwijl het NTG Praise en Worshipteam om 14.00 uur een optreden zal verzorgen met dans en muziek. Om 20.00 uur ’s avonds is er het klapstuk van de dag, dan zal Cabaretier Herman Boon een theaterprogramma verzorgen waarbij de vraag wordt gesteld: “Help, waar is mijn touwtje?”.

De toegang voor alle programma onderdelen deze dag is gratis en iedereen is hartelijk welkom. Voor het avondprogramma zijn GRATIS kaartjes te bestellen via www.ntg-ijsselstein.nl Kom zelf en neem je vrienden mee!

Voor meer informatie en routebeschrijving: www.ntg-ijsselstein.nl of www.hijleeft.nl

06-04-2010
Kerk
https://www.ntg-ijsselstein.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies