Stel niet uit

Het was winter. Hoog boven de Niagara waterval, op de grens van de Verenigde Staten en Canada, vlogen een paar arenden. Hun ogen speurden naar een prooi. Een dikke sneeuwlaag hield veel dieren in hun holen. Op de rivier dreven ijsschotsen in de richting van de waterval. Daar ontdekte een van de arenden een schaap dat doodgevroren op een ijsschots lag.

Pijlsnel schoot de arend naar beneden en streek neer bij het kadaver. Met felle snavelhouwen werd de prooi bewerkt. Toen kon de arend met zijn maaltijd beginnen. Af en toe keek hij in de richting van de waterval. Het was alsof het dier begreep welk gevaar hem bedreigde. Hij zette zijn maaltijd voort. De afstand tot de waterval werd steeds kleiner. Een paar meter voor de waterval spreidde de arend zijn vleugels uit om zijn prooi te verlaten. Maar helaas, zijn poten zaten vastgevroren aan het ijs. Even later stortte de vogel met de ijsschots naar beneden, de dood tegemoet.

Ook voor de mens is uistellen gevaarlijk. Als u nog niet een gelovige christen bent, nu is het nog de tijd om u tot God te keren en de Heer Jezus aan te nemen als Heer en Heiland. Stel niet uit tot het te laat is.

07-04-2010
132
https://www.christelijknieuws.nl/Piet-Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies