Flevo-team volop bezig met nieuwe festival

Deze mensen werken bij Youth for Christ, de Evangelische Omroep en JOP, de Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland. Ze zorgen ervoor dat in Apeldoorn op 19 augustus 2010 het flevofestival voor jou als bezoeker kan beginnen.

Al deze enthousiastelingen werken het hele jaar hard om ervoor te zorgen dat de productie, de programmering van sprekers en artiesten en allerlei organisatorische dingen goed verlopen. En natuurlijk dat er 10.000 jongeren naar het festival komen!

Kortom, ze zorgen ervoor dat op 19 augustus 2010 het festival voor jou als bezoeker kan beginnen.

Dit team werkt in verschillende kleine teams aan een specifiek onderdeel voor het festival. Hieronder zie je wie er voor welk team werkt en vanuit welke organisatie.

Productie

Chris Luiten is uitvoerend producent en is verantwoordelijk voor de productie, veiligheid, horeca, vergunningen en het terrein.

Programma

De volgende mensen bedenken het inhoudelijke thema, creatieve programma’s en boeken de sprekers: Jonna van den Berg, Robert Mazier, Friso Mout, Monique Rebel en Elziena Taute.

Marketing

Dit team zorgt ervoor dat 10.000 jongeren enthousiast worden om naar het festival te komen en dat dit ook door de media wordt opgepikt: Jasper Hoogendoorn, Marten IJmker, Henkjan Oosterink en Kirsten Ypma-van Tilborg.

Organisatie

Polsbandjes, passen, standhouders, de Businessclub, sponsors, de infomail en honderden medewerkers: een hele organisatie voor John Grandia en Hester Zoutman.

Muziek

Internationale topbands, Neerlands roem en jong talent: Tim Dik, Miranda van Holland en Jan-Willem Roodbeen spotten ze en boeken ze!

Deze teams vallen in de projectorganisatie onder projectleider Marten IJmker met daarboven overkoepelend de drie organisaties.

Meer info kun je vinden via onderstaan link:

18-04-2010
Jongeren
https://www.flevofestival.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies