Jongerenkerk The Living organiseert doopfeest

The Living organiseert zondagmiddag 2 mei 2010 een doopfeest in Wijkcentrum Het Bolwerk. Dopen is een feest en daarom noemen we de speciale dienst een ‘doopfeest’.

The Living organiseert zondagmiddag 2 mei 2010 een doopfeest in Wijkcentrum Het Bolwerk. ‘Omdat we al een heel aantal kandidaten hebben die gedoopt willen worden, wordt het hoog tijd voor een doopdienst. Dopen is een feest en daarom noemen we de speciale dienst een ‘doopfeest’. Dopen staat teken voor nieuw leven en daarom is het extra mooi dit in het voorjaar te doen.’ Aldus Dirk Develing, oprichter van de jonge en snelgroeiende kerk. De mensen die gedoopt worden zijn voornamelijk jongeren tussen de 15 en 25 jaar.

Ook niet leden van The Living kunnen zich laten dopen, want volgens de bijbel is dopen niet speciaal een zaak van de kerk, maar meer een persoonlijke keuze en een openbaar bekendmaken van het nieuwe leven wat iemand in Jezus Christus heeft gevonden. Wel wil de kerk vooraf kort met iedereen spreken, zodat duidelijk is dat begrepen wordt wat dopen betekent.

28-04-2010
Kerk
https://www.theliving.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies