Xnoizz Flevo Festival maakt meer artiesten bekend

Anberlin, Stellar Kart, House of Heroes en Rend Collective Experiment; het zijn een paar van de negentien artiesten die zijn toegevoegd aan het programma van het Xnoizz Flevo Festival. Dat maakt de organisatie van het grootste christelijke muziekfestival van Europa vandaag bekend.

Anberlin verkocht van hun laatste twee albums Cities en New Surrender honderdduizenden exemplaren en tourde vervolgens de hele wereld over. Nog nooit deden ze daarbij Nederland aan, maar daar komt deze zomer eindelijk verandering in.

De punkrockers van Stellar Kart speelden twee jaar geleden op de EO-Jongerendag in het Gelredome en dat was één groot feest. Met een nieuw bandlid en een nieuwe plaat is de band vastberaden om dit op het Xnoizz Flevo Festival nog eens dunnetjes over te doen.

Ook de Amerikaanse pop/rockband House of Heroes en de Britse worshipband Rend Collective Experiment zijn aan het affiche toegevoegd en daarmee is de hoofdpodiumprogrammering van het 34e Xnoizz Flevo Festival bijna rond.

Ook voor de overige muziekpodia zijn een flink aantal nieuwe namen bevestigd, waaronder The Black Atlantic, Rue Royale (USA/UK), oude bekende The Violet Burning (USA), Daniel Benjamin (D), Burial Earth. Blood Command (NO), ME, Menno Wiegeraard, Flatfoot 56 (USA), Handsome Poets, Mariecke Borger, Six Star Hotel (UK), John Coffey, Slechtvalk en Little Things That Kill.

Het Xnoizz Flevo Festival is het grootste meerdaagse christelijke muziekfestival van Europa en wordt van 19 t/m 22 augustus 2010 georganiseerd op recreatieterrein Bussloo bij Apeldoorn.

Het festival biedt jongeren een breed programma aan met muziek, cabaret, kunst, sport, sprekers en workshops. Faith, friends, music vormen de hartslag van het festival met als doel jongeren de gelegenheid te bieden om de essentie van het christelijk geloof samen te ontdekken in een ongedwongen en feestelijke omgeving.

Het Xnoizz Flevo Festival wordt georganiseerd door Youth for Christ in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland (JOP) en de EO.

25-05-2010
Muziek
https://www.xnoizzflevofestival.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies