Originele promotiecampagne basisjaar Evangelische Hogeschool

De Evangelische Hogeschool start deze week een originele promotiecampagne voor het EH-basisjaar met paginagrote advertenties in Visie, ND en RD. Daarop staan 178 foto’s van alle studenten die het afgelopen EH-basisjaar volgden. De advertentie staat ook op de website www.eh.nl

Hoe wil jij in het leven staan? De maatschappij is zo hectisch dat er vaak geen tijd is om zelf keuzes te maken en erover na te denken waar je voor staat. Het leven overkomt je, lijkt het soms. Je bent nu druk bezig om je diploma te halen. Daarna ga je studeren en voor je het weet heb je een baan en maak je carrière. Wanneer neem je de tijd om je te bezinnen op het doel van dit alles? Wat is voor jou belangrijk?

Het EH-Basisjaar is een jaar waarin je wordt gestimuleerd om vanuit een persoonlijke, levende relatie met God te functioneren. Ons doel is dat je op een bijbelse manier zelfstandig en verantwoordelijk je houding kunt bepalen binnen je toekomstige vakgebied. En dat je je geloof en overtuigingen kunt delen met je omgeving en kennis krijgt van God.

Op vrijdag 18 juni is er een voorlichtingsavond van het EH-Basisjaar. Je kunt dan nader kennismaken met de EH, het onderwijsprogramma en (oud-) studenten. De bijeenkomst kent een vast programma dat duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Wanneer je je wilt aanmelden voor het EH-Basisjaar 2010/2011, zorg dan dat je dit doet voor vrijdag 25 juni. De EH is gesloten van 12 juli t/m 6 augustus.

16-06-2010
Onderwijs
https://www.eh.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies