De vrolijkste cabaretier van Vlaanderen op Flevo 2010

Jo de Rijck maak je mooiste dromen waar in zijn nieuwste cabaretprogramma. Tijdens het Xnoizzflevofestival lieten bezoekers zich verbazen door zijn unieke vorm van cabaret met veel interactie. Jo: ‘God wil je helpen om te gaan met zowel je dromen als je angsten.’

Jo is een entertainer in hart en nieren. Toen hij 3 jaar was nam Jo een besluit: ik word later clown. Sinds zijn 8ste weten ook de katten uit de buurt het! Ze mogen door brandende hoepels springen op verjaardagsfeestjes. Gelukkig is Jo inmiddels niet meer zo gevaarlijk als toen. Al blijft Jo met zijn programma het publiek verbazen.

Nadat Jo de Rijck in 2007 het cabaretfestival Kleinzalig gewonnen heeft, finalist werd op het Deltion cabaretfestival en uitgeroepen tot 2de beste kinderentertainer van de Benelux is de opmars begonnen. Met zijn toegankelijke programma’s, die zowel voor kinderen, tieners en ouderen interessant zijn, verovert hij op dit moment de Nederlandse en Belgische podia. De jury zegt in haar juryrapport over Jo de Rijck: “Jo deed alles goed. Behalve zingen. Maar dáár maakte hij dan weer een steengoede grap over.””

22-08-2010
Jongeren
https://www.xnoizzflevofestival.nl”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies