Studiedag Mission impossible

Urban Expression is een jonge organisatie die christenen zoekt en helpt om met een team te komen tot gemeentestichting in aandachtswijken van de stad. Met Re-source willen wij elk jaar onze ervaringen delen met heel de kerk in Nederland. Wij hopen dat Re-source een inspiratiebron is voor missionair pioniers en mensen in de bestaande kerken die actief zijn in missionair werk.

‘Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen…’ Het cruciale belang van het volgen van Jezus en het leren gaan van de weg van het koninkrijk, dringt steeds meer door tot christenen en kerken. Daniël de Wolf geeft leiding aan Thugz Church (‘Boevenkerk’) in Rotterdam. Hij schreef de boeken ‘Jezus in de Millinx’ en ‘De ontdekking van het koninkrijk’. Daniël kent uit eigen ervaring de dwaasheid en de kracht van de weg van Jezus. Vanuit de praktijk geeft hij handvatten voor één van de grootste uitdagingen voor de kerk vandaag: ‘Mission impossible: discipelschap in een missionaire context’.

Naast twee lezingen van Daniël laten teams van Urban Expression in Den Haag, Rotterdam en Amersfoort u iets meebeleven van een mozaïek van inspirerende voorbeelden van missionair kerk-zijn vandaag. We zijn te gast in de Amersfoortse wijk Kruiskamp. Het team in Kruiskamp geeft bij de aftrap van de dag een intro van hun werk, en vertelt iets over de ‘coalitie voor het evangelie’ met de Baptistengemeente en de Adventkerk (PKN). Kom ook, ontmoet mensen en laat je inspireren in de ‘mission impossible’!

Tijd: zaterdag 30 oktober 2010, 10.00-15.30 uur

Locatie: Adventkerk, Ringweg Randenbroek 74, Amersfoort

Prijs: € 15,- (incl. koffie/thee/drinken; ter plaatse te voldoen) studenten € 7,50

Geef je zo spoedig mogelijk op!

Opgave en informatie: info@urbanexpression.nl

Verdere informatie:

Matthijs Vlaardingerbroek, Schimmelweg 54, Den Haag

info@urbanexpression.nl / www.urbanexpression.nl

070-3930772

10-09-2010
Kerk
https://post-evangelisch.typepad.com/urbanexpression/resource-onze-jaarlijkse-studiedag-.html

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies