Meidengroep PURE presenteert cd

Afgelopen weekend presenteerde Pure in Almere haar debuutalbum. Vooraf werd er in Ede een miniconcert gegeven op de Lees en Luiterbeurs in een akoustische zetting. De cd-presentatie werd gedaan met volledige band. Het album van Pure is een fris album over leven en liefde, met als inspiratiebron het woord van God.

Pure: Vier jonge vrouwen + een passie voor muziek en voor God = Pure! Deze zomer kwam hun debuutalbum uit, met daarop eigen songs. Een fris album over leven en liefde, met als inspiratiebron het Woord van God. Eveline, Natael, Liesbeth en Elise hebben alle vier geheel hun eigen stijl en dit maakt Pure tot een unieke meidengroep.

De naam Pure vertaalt waar de meiden voor staan: een eerlijke en zuivere houding. Pure ziet het als een uitdaging om eigentijdse muziek te maken, waarin zowel jongeren als volwassenen van nu zich herkennen. Vandaag zal Pure een swingend, akoestisch optreden verzorgen!

Zo bezingt Pure in haar gelijknamige titelsong Filippenzen 4: ‘Whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is PURE, whatever is lovely, whatever is admirable- if anything is excellent or praiseworthy – think about these things!’

Maar wie is Pure eigenlijk? Even een rekensommetje: Vier jonge vrouwen + een passie voor muziek en voor God = PURE! Vanuit een muzikale samenwerking bij andere projecten en een daaruit voortgekomen vriendschap besloten Eveline, Nataël, Liesbeth en Elise hun krachten te bundelen. Alle vier de meiden hebben geheel hun eigen stijl en inbreng en dit maakt Pure tot een unieke meidengroep. De vier verschillende sounds zorgen voor een vernieuwende en interessante combinatie. De muziek van Pure is het best te typeren als ‘mainstream pop’.

De naam ‘Pure’ vertaalt waar de meiden voor staan: een eerlijke en zuivere houding.

Met hun muziek brengen ze een oprechte boodschap en door middel van hun teksten proberen ze verschillende onderwerpen bespreekbaar te maken. Pure ziet het als een uitdaging om eigentijdse muziek te maken, waarin zowel jongeren als volwassenen van nu zich herkennen.

26-09-2010
Muziek
https://www.soundofpure.com/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies