Mannendag in Assen

In 2010 wordt er voor de vijfde keer een Mannendag georganiseerd in Assen. Het thema voor dit jaar is: Lijk jij op Jezus? Sprekers: Henk Stoorvogel en Henk Binnendijk. De Mannendag wordt gehouden op zaterdag 13 november 2010 in Het Lichtpunt aan de Boomgaard 7 in Assen-Kloosterveen.

Ook dit jaar komen weer twee prachtige sprekers, namelijk Henk Stoorvogel en Henk Binnendijk. Met Henk & Henk hebben we een mooie mix. Jong en iets minder jong. Henk Binnendijk zal het thema belichten vanuit zijn ervaring en levenswijsheid. Henk Stoorvogel, onder meer hoofdspreker op de EO jongerendag 2009, zal waarschijnlijk de meer radicale lijn in het navolgen van Jezus neerzetten…

Dagvoorzitter Sieds de Jong zal het programma weer strak leiden. En natuurlijk is er ruimte voor zingen en lofprijzing met de praiseband DADicate. Ook is er tijd voor ontmoeting, en zijn er weer de nodige verrassingen in het programma opgenomen.

De Mannendag Assen van zaterdag 13 november 2010 wordt gehouden in Het Lichtpunt aan de Boomgaard 7 in Assen-Kloosterveen. We beginnen om 09:30 uur en het programma duurt tot ongeveer 15:30 uur. De kosten van de dag zijn 15,00 euro per persoon inclusief lunch, koffie en thee.

In 2006 leefde het idee om naar een Mannendag te gaan. Die waren er niet in het noorden van ons land. In Zwolle werd een aantal jaren “Gods Geest werkt”” georganiseerd. De werkgroep is (helaas) gestopt met de activiteiten, maar wilde wel graag dat het idee van toerusting navolging kreeg.

Al met al genoeg uitdagingen om dan maar zelf aan de slag te gaan met het mannendag–idee. Het idee dat op een dergelijke dag, mannen zich weer of meer bewust worden van hun “”christen zijn””.

In 2006 hebben we voor het eerst een Mannendag gehouden in Assen, daar spraken Sieds de Jong en Henk Stoorvogel over het thema “”Doelgericht bouwen””. Op de Mannendag Assen 2007 waren de sprekers Henk Binnendijk en Gert Hutten met als thema “”Een man naar Gods hart””. De zaal zat vol met de ongeveer 350 mannen. In 2008 hebben naar Willem Ouweneel en Gert Hutten geluisterd over het thema “”Wees Heilig, want Ik ben Heilig””. Ook de nieuwe lokatie zat voor de logistiek aardig aan de top met ongeveer 650 mannen. In 2009 spraken Jos Douma en Orlando Bottenbley over het thema is “”Want van U is het Koninkrijk””. Prachtige preken. En motoren met een bijzonder getuigenis in de TT-hal.

Op de Mannendag Assen 2010 op zaterdag 13 november 2010 komen spreken Henk Stoorvogel en Henk Binnendijk. Het thema is: Lijk jij op Jezus? Met Henk & Henk hebben we een mooie mix. Jong en iets minder jong. Henk Binnendijk zal het thema belichten vanuit zijn ervaring en levenswijsheid. Henk Stoorvogel, onder meer hoofdspreker op de EO jongerendag 2009, zal waarschijnlijk de meer radicale lijn in het navolgen van Jezus neerzetten…

27-09-2010
Kerk
https://www.mannendagassen.nl”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies