Feestelijke release voor nieuwe album van Remco Hakkert

Afgelopen zaterdag 25 september 2010 was hèt moment voor een feestelijke release van Remco Hakkert’s nieuwe CD ‘THIS IS MY STORY’.

© foto christelijknieuws.nl 2010

Tijdens de Lees en Luisterbeurs van de BCB (Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak) in de Reehorst in Ede, hield Remco samen met koor en band een open repetitie; de hele dag toegankelijk voor het publiek. De repetities vonden plaats in de aanloop naar zijn nieuwe concerttour, die op 2 oktober begint.

Remco’s nieuwe cd werd zaterdag met felicitaties uit zowel Nederland (GMI Music) als Amerika (Integrity Media) en met gebak onthaald.

‘THIS IS MY STORY’ is nu verkrijgbaar en is een schitterend live opgenomen album met maar liefst 16 nummers waarop Remco zich in al zijn veelzijdigheid met koor en band laat horen. Een prachtige mix van aanbiddingsnummers, hymnes, koor, ballads, Nederlandstalige en Engelstalige muziek.

“Een cd waar je een blij gevoel van krijgt in je hart, die je kippenvel bezorgt, die bemoedigt, aan Hem alle eer geeft…” Het is een greep uit de vele reactie’s die inmiddels binnenstromen op dit prachtige nieuwe album.

‘THIS IS MY STORY’ is een weergave van de concerten waarmee Hakkert samen met zijn Centre Gospel Choir & band door Nederland heeft getourd de afgelopen 2 jaar.

Opnieuw maakt Remco zich met koor & band klaar om Nederland in te trekken met een compleet NIEUW concertprogramma van koornummers, black gospel, intieme solonummers en prachtige aanbiddingsnummers waarbij je als vanzelf gaat meezingen.

Aankomende zaterdag 2 oktober is de primeur voor HOOGEVEEN, gevolgd door 30 oktober in MIDDELBURG, 20 november in HARDINXVELD-GIESSENDAM en 27 november in BARNEVELD.

28-09-2010
Muziek
https://www.remcohakkert.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies