Menso Alting Zwolle zet de deuren open voor nieuwe leerlingen

Op donderdag 20 januari en vrijdag 21 januari staan de deuren van ROC Menso Alting open voor leerlingen die een vervolgopleiding op mbo-niveau gaan kiezen. Zij krijgen dan de mogelijkheid zich te oriënteren. Iedereen die meer wil weten over de school en de opleidingen is donderdag welkom van 16.00 tot 21.00 uur en vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur aan de Assendorperdijk 55 in Zwolle.

Voorafgaand aan het open huis is op donderdag 20 januari een speciaal ontmoetingsuur gereserveerd voor decanen van de toeleverende scholen. Daarin kunnen zij uit de mond van hun ex-leerlingen horen hoe het hen tot nu toe op het mbo is vergaan.

Menso Alting is in augustus 2008 in Zwolle gestart met een groot aantal mbo-opleidingen in de sectoren Gezondheidszorg, Welzijn en Economie. Op de locatie Assendorperdijk 55 geven de medewerkers voorlichting over de opleidingen en over de achtergrond. Ook zijn er studenten aanwezig die meer kunnen vertellen over de school en hun opleiding

De school komt voort uit de samenwerking tussen ROC Menso Alting Groningen, Greijdanus, de Gereformeerde Hogeschool en Landstede en heeft als kleur: ‘gereformeerd middelbaar beroepsonderwijs voor christenen’. Ze bieden modern beroepsonderwijs van hoge kwaliteit, met een duidelijke structuur. Studenten worden goed voorbereid op hun toekomstige beroep. Daarnaast zorgen ze ook voor een passende aansluiting op het hbo.

ROC Menso Alting is een school voor leerlingen uit een grote regio. Zo’n 400 jongeren, van Salland tot aan de kop van Overijssel en de Noordwest-Veluwe, vonden inmiddels de weg naar ROC Menso Alting in Zwolle

Ben je op zoek naar een mbo-opleiding en woon je in Groningen? Bezoek dan de vestiging van ROC Menso Alting aan het Vondelpad in Groningen.

Open dagen in Groningen:

Vrijdag 28 januari van 15.00 tot 20.30 uur

Zaterdag 29 januari van 10.00 – 12.30 uur

19-01-2011
Onderwijs
https://www.rocmensoalting.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies