IFES organiseert studentenconferentie

IFES-Nederland, een internationale beweging van studenten die bidden, Bijbellezen en getuigen, organiseert van 1 tot en met 5 juni de toerustingsconferentie Live it! voor studenten. Deze vijfdaagse conferentie wordt gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Het thema van Live it! is dit jaar “At home”, gebaseerd op de Bijbeltekst uit Efeze 2. De conferentie trekt jaarlijks zo´n 500 Nederlandse en internationale studenten en is gevuld met Bijbelstudies, lezingen en workshops. Tijdens de middag is er ruimte voor ontspanning en worden diverse workshops gegeven.

Op de conferentie komen o.a. Connie Duarte en Otto de Bruine spreken. Connie Duarte is Canadese en is docente aan het seminarie van Baptisten in Portugal, hiervoor werkte zij voor IFES-Portugal. Otto de Bruijne is spreker, programmamaker, schrijver en kunstenaar. Hij zal op twee avonden de lezing verzorgen.

De kosten voor Live it! zijn tussen de €79,50 en €95,00 voor de gehele conferentie. Vanaf begin maart kunnen geïnteresseerden zich opgeven. Meer informatie vindt u op www.ifes.nl/live-it en op www.betteld.nl.

22-01-2011
Jongeren
https://www.ifes.nl/live-it

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies