Meer hulp voor Japanse evacuees

Een week na de aardbeving en tsunami kampt het welvarende land Japan nog steeds met tekorten. Voedsel, drinken en warmte hebben de geëvacueerde overlevenden nodig om te overleven. De zusterorganisatie van GAiN en Agapè in Japan, Japan Campus Crusade for Christ (JCCC), voert een verkenningsronde uit om te kijken waar zij hulp kan bieden. GAiN opent het noodnummer. © foto Phillip Foxwell – Sendai | crashjapan.com.

JCCC is aangesloten bij CRASH Japan, een netwerk van hulporganisaties. Ongeveer honderd studenten en medewerkers van JCCC zullen maandag 21 maart vanuit Tokyo vertrekken om in de getroffen gebieden te helpen met de distributie van voedsel, water en andere items. JCCC vraagt om gebed en om financiële steun voor hun inspanningen om de ware liefde van Christus te brengen aan de getroffen mensen.

GAiN en Agapè vragen uw financiële steun bij deze directe hulpverlening. U kunt via iDeal of machtiging de Japanse teams ondersteunen om uit te reiken naar hun landgenoten. of uw gift overmaken naar rekening 451636015 t.n.v. GAiN te Doorn o.v.v. code 920 Noodhulp Japan.

19-03-2011
Hulpverlening
https://www.crashjapan.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies