Het Xnoizz Flevo Festival 2011 met Prinses Máxima

Het Xnoizz Flevo Festival vindt plaats van 18 t/m 21 augustus 2011 in Bussloo bij Apeldoorn. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden is donderdag 18 augustus 2011 aanwezig in Bussloo bij de start van de 34e editie van het Xnoizz Flevo Festival op het recreatieterrein Bussloo.

Xnoizz Flevo Festival
Het Xnoizz Flevo Festival, ooit opgericht door Youth for Christ Nederland, is in ruim dertig jaar uitgegroeid tot een groots jongerenfestival, met een bezoekersaantal van ca. 10.000. Het grootste gedeelte van de bezoekers blijft kamperen. Er is een breed aanbod van muziek, workshops, theater, cabaret, lezingen en nog veel meer. In totaal zijn er meer dan 200 programma’s en 80 concerten vanaf vijf podia. Op zondagmorgen is de afsluitende openluchtdienst met ongeveer 14.000 bezoekers.

 

Een team van zeventien medewerkers van Youth for Christ, JOP en de EO organiseren het festival.

Het Xnoizz Flevo Festival, een meerdaags christelijk muziekfestival, wordt georganiseerd door Youth for Christ (YfC) in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland (JOP) en de Evangelische Omroep (EO). De Prinses is aanwezig bij de openingsbijeenkomst en woont een workshop over omgaan met geld bij.

28-07-2011
Muziek
https://www.flevofestival.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies