Veel activiteiten tijdens RD-buitenfair

Naar Buiten 2011 is een en al beleving en verrassing, aldus de organisatie. De bekende buitenfair telt dit jaar talrijke nieuwe activiteiten. Een buitenkans voor ondernemers, want het verfriste beursconcept is gericht op nog meer bezoekers, die een dag lang ontspanning en gezelligheid vinden op Landgoed De Schaffelaar.

Bron: Reformatorisch Dagblad en Naarbuiten beursinformatie

De organisatoren denken dat het belangrijk is dat men elkaar opzoekt om met elkaar tot God’s eer te zingen! Er zijn zoveel mooie geestelijke liederen en psalmen. Op donderdag 5 augustus willen ze heel graag met veel jongeren samen in de openlucht de mooiste en meest bekende nummers zingen. Gezellig zittend op het gras, onder begeleiding van vleugel (Wilbert Magré), orgel (Wim Magré), panfluit & viool (Duo Friends).

Ds. J.C. de Groot hoopt een korte meditatie te houden over het thema “Eén Heere, één geloof?” Hij heeft aangegeven uit te zien naar deze avond en te hopen op een hoge opkomst van jongeren!

Voorafgaand aan deze samenzang kun je, als je dat wilt, mee eten tijdens een jongeren BBQ, ook op het marktplein van het gezellige dorp  ‘Holland in Muziek’. Mocht het regenen, dan zijn er twee grote tenten (10 x 30 meter) zodat we ook binnen kunnen zitten als het moet.

Als je overdag naar de beurs Naar Buiten komt kost de toegang tot dit concert slechts € 2,00 extra bovenop de toegangsprijs voor “Naar Buiten”. Kom je alleen naar de samenzangavond dan kost dit slechts € 5,00. Wil je naar de BBQ én de zangavond dan kost dit samen € 17,50.

Wat is er verder allemaal te doen bij “Holland in Muziek”?

Op het terrein staan twee grote overdekte muziekpodia waar op professionele wijze muziek wordt gemaakt. Gedurende de dag worden hier ongeveer 10 concerten gegeven van verschillende bekende muzikanten zoals Martin Mans, Andre Knevel, Jacob Schenk, Martin de Deugd, Kees Alers, Wim en Wilbert Magré, Arjan en Edith Post, Duo Friends, Lisanne Leeuwenkamp en vele anderen.



Samenzang 


Elke dag zal er een massale samenzang worden gehouden. Samen bekende geestelijke liederen zingen onder leiding van bekende organisten/dirigenten



Avondconcerten

Woensdag, donderdag en vrijdag is er een afsluitend groot concert op het Marktplein van het dorp. Geniet mee van deze prachtige buitenconcerten. Woensdagavond een avond voor het hele gezin. Donderdag massale jongerensamenzang met een gezellige BBQ erbij. Vrijdag een een jongerenconcert met medewerkering van diverse solisten.



Sfeervol dorp


Al deze muziek wordt gemaakt in een sfeervol dorp. Wandel bijvoorbeeld rond door “klein Urk” Bewonder de vuurtoren, het dorpshuis, maar kijk ook hoe vis wordt schoongemaakt, netten gerepareerd en geniet van de zang die overal klinkt. Maar er is meer dan Urk. Zo is er ook een school, een trouwkapel, een marktplein, een nostalgische fotograaf. U kijkt uw ogen uit en zeker als u de bekende muziekanten tegenkomt die in klederdracht rondlopen en spontaan op diverse plaatsen in het dorp muziek maken.


Kinderprogramma


Naast reguliere concerten, is er ook een kinder muziek programma. De hele dag concerten waar uw kinderen graag naar toe gaan.

Bezoekersinformatie

Locatie

Landgoed De Schaffelaar

Stationsweg 6, Barneveld

Openingstijden

Woensdag 3 t/m zaterdag 6 augustus.

Dagelijks van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur.

Entreeprijzen

Kinderen onder de 4 jaar gratis

Van 4 t/m 14 jaar € 4,00

Vanaf 14 jaar € 8,50

Parkeerkaart € 3,50

28-07-2011
Samenleving
https://www.naarbuiten.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies