Gospelband Newday geeft concert op 25-plus conferentie

Stichting 25+ organiseert van 11 tot en met 13 november een conferentie met de titel ´Leef het nieuwe leven!´. Deze quote uit de Efezebrief diepen Patrick Nullens, Tiemen Westerduin en Anne-Marie van Briemen dit weekend verder uit. Verder een concert van de band Newday, workshops, praise en veel gezelligheid.

© christelijknieuws.nl

Newday is na jaren van schrijven en spelen een begrip binnen de Nederlandse gospelmuziek. Hun songs vertellen over hoe deze muzikanten het leven met God ervaren. Met live optredens spat de energie en het speelplezier van het podium af.

De Vlaamse Patrick Nullens heeft 25-plus al een paar keer aangenaam geïnspireerd met zijn onderwijs en zal deelnemers inwijden in de wereld van Efeze en het nieuwe leven ´in Christus´. Nullens is rector van de Evangelische Theologische Faculteit in Leuven en hoogleraar theologie en christelijke ethiek.

Tiemen Westerduin stond dit jaar weer op de EO-Jongerendag. Hij is een enthousiaste bemoediger en maakt geloven in God praktisch dichtbij.

Anne-Marie van Briemen geniet ervan om een Bijbelgedeelte te bestuderen, uit te leggen en de vertaalslag te maken naar het leven van jongeren en ouderen. Ze werkt als tiener- en jongerenwerker bij de HGJB en houdt zich onder anderen bezit met missionair jeugdwerk, schrijven, spreken en het geven van cursussen jeugdpastoraat en getuige zijn.

Op zaterdagmiddag zijn er workshops, bijvoorbeeld ‘man met een missie’, ‘biddend bijbellezen’, ‘kokkerelen met kooksels’, ‘the shame and the glory’. Na elke hoofdlezing zijn er gespreksgroepen.

Stichting 25-plus is een vrijwilligersorganisatie die de activiteiten voor 25-plussers voortzet die eerst door de Evangelische Omroep werden georganiseerd. Doelgroep van de Stichting zijn 23-plussers van alle kerkelijke denominaties. Omdat sommigen in hun eigen kerk weinig leeftijdsgenoten vinden, is 25-plus een ideale ontmoetingsplek. Het leren kennen van andere deelnemers vindt onder andere plaats in gespreksgroepen.

Een arrangement voor het gehele weekend is er vanaf € 120,00 per persoon. Dit is inclusief overnachting en maaltijden. Ook is het mogelijk een deel van het programma bij te wonen, bijvoorbeeld de zaterdag of zondag. Kijk voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en prijzen op www.25-plus.nl.

05-08-2011
Muziek
https://www.25-plus.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies