Voetballen en pannenkoeken eten op De Friendship in Gorinchem!


Vanaf vrijdag 30 september tot zondag 2 oktober ligt de Friendship weer in Gorinchem. De “bemanning” van de Friendship organiseert verschillende activiteiten op het schip en in de stad zoals een pannenkoekenfeest en voetbaltoernooi, kom dus langs op de Friendship of doe mee met de activiteiten in de stad!

Zaterdagochtend om 10.00 uur gaat ‘De Friendship’ open voor bezoekers we nodigen iedereen uit om gezellig langs te komen voor een kopje koffie, thee of warme chocolademelk met wat lekkers. Daarnaast kun je aan boord darten, tafeltennissen, gamen en nog veel meer!

Zaterdagmiddag om 13.30 is er een voetbaltoernooi en clinic in de Gildewijk. Dit toernooi is bedoelt voor jongeren vanaf 10 tot ongeveer 15 jaar. Het team zal eerst een korte clinic verzorgen daarna start het toernooi en spelen de teams tegen elkaar om de “FriendshipFootball” wisseltrofee. Je kunt je opgeven als groep of alleen, dit kan bij aanvang van het toernooi bij het voetbalveldje aan de Weverstraat. Het toernooi is rond 16.30 afgelopen.

Na afloop van het toernooi is er op de Friendship een pannenkoekenfeest ofwel we gaan lekker pannenkoeken eten! Aanvang 17.00 uur. ’s Avonds is het schip open voor bezoekers.

Op zondagavond is er om 19.30 een Praiseavond op De Friendship. Het thema van de Praisedienst is ‘Who am I?’. We nodigen alle jeugd uit Gorinchem en omstreken uit om hierbij te zijn. Na afloop van de dienst kun je gezellig blijven hangen om na te praten en zijn er lekker hapjes en drankjes.

De Friendship ligt tijdens dit weekend in Gorinchem bij de Merwedesluis (begin van de binnenstad kruising Korte brug Westwagenstraat).

25-09-2011
Evangelisatie
https://www.tienerfriends.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies