Kruidnotenactie ZOA groeit uit tot groot succes

Tijdens de kruidnotenactie kunnen deelnemers (chocolade) kruidnoten (ver)kopen. Op dit moment staat de teller van ZOA al op 31.000 bestelde zakken. Het streefaantal is 100.000. Deelnemers verkopen de kruidnoten bijvoorbeeld in de kerk, op school, binnen een bedrijf en of aan vrienden en familie. De belangstelling voor de actie lijkt dit jaar bijzonder groot.

Tijdens de kruidnotenactie kunt u (chocolade) kruidnoten (ver)kopen. U kunt deze verkopen in de kerk, op school, binnen uw bedrijf en natuurlijk aan vrienden en familie. Dit jaar is de opbrengst van de kruidnotenactie bestemd voor Afghanistan.

Via de website www.kruidnotenactie.nl kan er eenvoudig een bestelling geplaatst worden: Via ‘Bestel kruidnoten’ kunt u chocoladekruidnoten (350 gram per zak) en kruidnoten bestellen (500 gram per zak). De kruidnoten worden geleverd per doos van 12 zakken. De prijs voor een doos kruidnoten is € 30,- en voor de chocoladekruidnoten betaalt u € 42,-.

ZOA heeft het CBF-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat ZOA goed omgaat met het geld dat ze inzamelt. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet een organisatie voldoen aan strenge criteria op financieel, bestuurlijk en organisatorisch gebied. Klik hier voor meer informatie over de geldbesteding van ZOA.

Chocolade kruidnoten zijn inmiddels een begrip in de winkels, reden genoeg voor ZOA om deze naast de vertrouwde ‘gewone’ kruidnoot ook deze smaak te gaan verkopen. We hopen natuurlijk dat er zo nog meer zakjes verkocht gaan worden voor ons project in Afghanistan!

18-10-2011
Hulpverlening
https://www.kruidnotenactie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies