Zending over Grenzen zoekt meer kledinginzamelpunten

Voor kleding, schoenen, verzorgingsartikelen en speelgoed hebben veel hulpbehoevende mensen in Oost-Europa geen geld. Daarom zamelt Zending over Grenzen al ruim twintig jaar hulpgoederen in. De organisatie is op zoek naar nieuwe inzamelpunten.

Op dit moment zijn er ruim 100 kledinginzamelpunten in Nederland. Lokale vrijwilligers stellen hun huis of schuur beschikbaar voor het werk van Zending over Grenzen. Mensen uit de omgeving brengen kleding en hulpgoederen die daar tijdelijk worden opgeslagen totdat de chauffeur van Zending over Grenzen de zakken komt ophalen.

In de provincies Noord-Holland, Gelderland en Overijssel zijn kledinginzamelpunten (voor minimaal 30 zakken) hard nodig. Ditzelfde geldt voor Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. In Zeeland en de zuidelijke provincies Noord-Brabant en Limburg zijn wij dringend op zoek naar grote kledinginzamelpunten die 100 zakken of meer kunnen opslaan.

Helpt u mee? Word ook vrijwilliger voor Zending over Grenzen en help de hulpbehoevende mensen in Oost-Europa. Neem contact met de afdeling Hulpgoederen, tel. 036 – 536 36 15

25-10-2011
Hulpverlening
https://www.zendingovergrenzen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies