Martin Brand gaat presenteren op Groot Nieuws Radio

Vanaf januari 2012 zal gospelzanger Martin Brand elke week een live avondprogramma gaan presenteren op Groot Nieuws Radio. En ook nog een jongerenprogramma! Martin was in 2009 ook als presentator actief op het christelijke radiostation met het programma Discipel. Zijn programma’s maakten veel los bij de luisteraars.

Het maken van een live radioprogramma is een nieuwe uitdaging voor Martin Brand die ruim 5 jaar werkzaam was bij de internationale zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie en momenteel actief is op de HQschool.

Martin Brand volgde de theaterschool in Zwolle en kwam tijdens deze opleiding tot een stormachtige bekering. Hij besloot vanaf dat moment zijn talenten in dienst te stellen van het evangelie. Het gaat hem om het delen van zijn eigen ervaring met leeftijdgenoten maar dat niet alleen, ook ouderen genieten van zijn programma’s. Naast veel optredens en spreekbeurten door het hele land heeft Martin inmiddels zes albums opgenomen in samenwerking met het platenlabel EdenMuziek.

Martin Brand (geboren 1980 en sinds 2006 heel gelukkig getrouwd met Susanne) is een inspirator in hart en nieren. Of het nou zingen, spreken, schrijven, lesgeven, componeren, regiseren, dirigeren en presenteren is, altijd wil hij mensen in beweging zetten en enthousiasmeren. Het zoeken en beter leren kennen van God staat centraal in Martins leven.

Martin werkt als professioneel (gospel)artiest, spreker en de laatste jaren steeds meer als coach/workshopleider. Naast het wekelijks optreden in kerken en tijdens evenementen is hij dirigent van twee koren en verzorgt hij veelvuldig creatieve trainingen en workshops voor scholen, bedrijven en koren.

Martin is als ambassadeur verbonden aan de internationale zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie, waar hij ruim vijf jaar full-time als spreker in dienst was. Sinds 2004 heeft Martin, vaak met zijn goede vriend en pianist Jaap Kramer of de band Life, honderden optredens gegeven.

Groot Nieuws Radio zendt 24 uur per dag een christelijk geluid uit. Te ontvangen in heel Nederland (en Belgie) via de middengolf 1008 AM en wereldwijd via internet www.grootnieuwsradio.nl

Henk-Jan Oudenampsen
© gospelpodium.nl
22-12-2011
Media
https://www.martinbrand.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies